pirmdiena, 2016. gada 8. februāris

Kāpēc sieviešu džinsu bikses iegādāties internetā

  • Ātri;
  • Ērti;
  • Viegli;
  • Droši;
  • Izdevīgi.
Tāpat kā iegādājoties džinsus veikalā vai lielveikalā, tikpat ir viegli tos iegādāties internetā. Tomēr ir svarīgi, ka, pērkot tos internetā, Jūs izvēlaties gaumīgus džinsus, kuri būs piemēroti Jums un zināt, tieši kāds izmērs Jums ir nepieciešams.

Ir pieejami tik daudzi sieviešu džinsu stili, ka dažreiz ir grūti izlemt, kādu stilu izvēlēties. Lai gan izvēlēties īstos džinsus varētu nebūt pārāk sarežģīti, tas ir ļoti svarīgi, jo nepareizais stils varētu būt ļoti neglaimojošs.

pirmdiena, 2016. gada 1. februāris

Populāri džinsu bikšu stili sievietēm

Džinsi ar zemu jostas vietu. Tie ir seksīgi un ļoti glaimojoši, ja to jostasvieta nav pārāk zema. Mēreni zema jostasvieta, jo īpaši kopā ar garu piegulošu topu var būt ļoti glaimojoša. Tomēr, nav ieteicams izvēlēties tik zemu jostasvietu, ka ir redzama Jūsu apakšveļa, jo īpaši apsēžoties.

Plati džinsi. Tie ir jauneklīgi un moderni. Ir svarīgi saprast, ka, ja tie ir ļoti plati, bikses ne vienmēr izskatās glaimojošas – tās varētu pievienot papildus kilogramus Jūsu siluetam. Bet vidēji platas bikses kopā ar nelieliem, piegulošiem krekliņiem, izskatās ļoti skaisti lielākajai daļai sieviešu.
Bikšu džinsi. Tie ir lieliski piemēroti valkāšanai uz darbu un ne tikai. Protams, ne katra darba vide uzskata džinsus par pieņemamiem, bet, ja Jūsu džinsi ir vienkārši, tumši un labas kvalitātes, tie ir ļoti moderni un pilnībā atbilstoši.

Džinsi ar platiem galiem. Džinsi ar platiem galiem var būt laba izvēle. Džinsiem ar platiem galiem ir savas priekšrocības. Tie ir klasika un glaimo gandrīz katrai figūrai. Džinsi ar vidēji zemu jostasvietu un nedaudz tumšāku krāsu izskatās lieliski dienas laikā ar vienkāršu krekliņu un vakarā ar pievilcīgāku topu, augstpapēžu kurpēm un rotaslietām.

Lai ko Jūs arī izvēlētos, vienmēr iegādājieties pareizo izmēru, kas ir ārkārtīgi svarīgs. Džinsi, kas ir pārāk maisveidīgi vai pārāk apspīlēti, nekad neizskatās labi.

Seksīgi šorti sievietēm

Sieviešu šorti ir pieejami daudzos dažādos garumos. Apģērba garumu nosaka valkātāja vecums, kur valkātājs dodas ar šo apģērbu un sezona, kad tas tiek valkāts.

Tas ir gaumes jautājums. Būt pārliecinātam par ķermeni ir seksīgi. Labi. Puiši balsos par īsiem šortiem uz tieva ķermeņa kā seksīgiem, bet izvēle paliek Jūsu ziņā. Sievietes izskatās lieliski un seksīgi jebkāda garuma šortos. Dažreiz pārāk īsi šorti liek Jums izskatīties tā, it kā Jūs pārāk ļoti censtos. Varbūt tievas sievietes var izskatīties labi ļoti īstos šortos, bet lielākā daļa pieaugušu sieviešu varētu izskatīties smieklīgi pārāk īsos šortos, kas atklāj daļu no Jūsu dibena ikvienam, kas vēlas uz to skatīties.

Seksīgi šorti ir bikses, kas glaimo Jums. Pirmkārt, iegādājieties šortus, kas ir piemēroti Jums un ideāli der Jūsu figūrai. Izvēlieties tādu garumu, kāds ir ērts Jums un kurā Jums nebūs ērti pārvietoties pa ielām.

Tā kā lielākā daļa šortu no veikala plaukta nebūs perfekti, Jūs varat atrast izmēru, kas derēs Jūsu lielākajam mērījumam. Ja viduklis ir pārāk ciešs, bet gurnos šorti der, izvēlieties lielāku izmēru, kas der Jūsu viduklim. Ja tie ir pārāk cieši ap gurniem, bet ir brīvi ap vidukli, izvēlieties lielāku izmēru, kas der Jūsu gurniem.