ceturtdiena, 2016. gada 13. oktobris

Mājokļa pārdošana

Sava mājokļa pārdošanai ir nepieciešams apdomāšanās laiks un skaidrs rīcības plāns. Šeit ir piecas lietas, kas jāapsver, ja Jūs vēlaties pārdot savu mājokli:

Ziniet savus pircējus

Vai lielākā daļa māju Jūsu apkaimē iegādājas cilvēki, kas pērk savu pirmo mājokli vai tie, kas pārceļas no citām mājām? Atkarībā no tā, kādi pircēji apskatīs Jūsu māju, Jums ir jāpadara Jūsu māja pievilcīga pircējiem.

Pirmā mājokļa reizi pircēji cer iegūt lielāku kontroli pār savu vidi, veicot pāreju no īrnieka uz mājokļa īpašnieku. Viņu psiholoģiskās vajadzības ietver tādas lietas kā drošību un drošumu, komfortu, un savas dzīves telpas kontrolēšanu.

Pircēji, kas pārvācas no sava iepriekšējā mājokļa, arī vēlas visas tās pašas lietas, bet viņi parasti vēlas vairāk vietas un lielāku prestižu. Neatkarīgi no tā, kura pircēju grupa iegādājas mājas Jūsu reģionā, Jums ir jākoncentrē sava uzmanība, tam lai aizrautu un piesaistītu potenciālos pircējus.

Nosakiet pārdošanas sezonas

Gada laiks, kad Jūs plānojat pārdot savu mājokli, arī būs svarīgs, jotas noteikt Jūsu apdares izvēli un krāsu shēmu, ja veiksiet remontu pirms pārdošanas. Izmantojiet vēsas krāsas, piemēram, zilo, zaļo un pelēko, pārdodot mājokli pavasarī un vasarā, un siltās krāsās, piemēram, dzeltenu, sarkanbrūnu, ja vēlaties pārdot mājokli rudenī un ziemā.