pirmdiena, 2015. gada 9. novembris

Ķermeņa augšdaļa

Pērkot apģērbu, sievietēm vajadzētu saprast dažas svarīgas piezīmes par apakšējo un augšējo apģērbu, piemēram, blūzēm un svārkiem. Attiecībā uz ķermeņa augšdaļas apģērbu, vispirms apsveriet Jūsu ķermeņa augšdaļas formu. Tas ietver Jūsu krūtis, kaklu un plecus. Šo daļu forma, garums un lielums ietekmēs apģērbu veidu, ko Jums vajadzētu valkāt. Piemēram, sievietēm ar tievu un garu kaklu vajadzētu valkāt krekliņus ar atlokāmu apkakli, bet tās, kam ir īsāks vai resnāks kakls, vislabāk ir piemēroti krekliņi vai džemperi ar V – veida kakla izgriezumu. Tas ir tāpēc, ka V – veida kakla izgriezums rada ilūziju, liekot Jums izskatīties garākai un atklāj kaklu.

Nepiemērotu drēbju valkāšana liek Jums izskatīties lielākai un nepievilcīgākai. Tas parasti ir tas, kas notiek ar tiem, kam nav modes izjūtas. Apsveriet valkājot vaļīgas kreklus vai blūzes, ja Jums ir plakanas krūtis. Tas parasti der tievām sievietēm. Šīs drēbes uzlabos Jūsu krūšu zonu un liks tai izskatīties lielākai. Gluži pretēji, ja Jums jau ir pietiekama krūšu zona, labāk būs izvēlēties piegulošu apģērbu. Vienkārši izvēlieties tos, kas nav pārāk pieguloši.

Sieviešu apģērbu interneta veikals dod iespēju pielaikot apģērbus uz vietas, lai ikviena sieviete var iegādāties piemērotu apģērbu.