otrdiena, 2015. gada 8. decembris

14 dienu atgriešanas iespējas un cits

Latvijas Republikas Patērētāju tiesību aizsardzības likuma (PTAL) 12. pants un Ministru Kabineta Noteikumi Nr.207 “Noteikumi par distances līgumu” nosaka, ka klientam ir tiesības atkāpties no līguma 14 (četrpadsmit) kalendāra dienu laikā no pasūtījuma saņemšanas dienas un atgriezt preci pārdevējam.

Saskaņā ar Latvijas Republikas MK noteikumi Nr.207 15.3 p., Jūs nevarat izmantot atteikuma tiesības precēm, kas tiek izgatavotas pēc patērētāja norādījumiem vai ir neatvietojamas lietas, vai preces pēc to rakstura nevar atdot atpakaļ, vai tās ātri bojājas vai ir ātri izlietojamas. Par šādām precēm tiek uzskatītas: zeķes, zeķubikses, kaķenes tērpi, apakšbikses, krūšu uzlīmes, parfimērija, kosmētika. Šīs preces interneta veikali atpakaļ nepieņem higiēnisku iemeslu dēļ!
Izlasiet visus šos noteikumus jebkurā interneta veikalā, kurā plānojat iegādāties kurpes vai citas preces!

Sieviešu kurpes

Kurpes noteikti ir būtiska daļa no sieviešu modes. Tām ir izšķiroša nozīme, lai Jūs izskatītos pievilcīgi un stilīgi. Faktiski, tās ir kļuvušas par ļoti svarīgu lietu sieviešu garderobē. Dažādas stilīgas un modernas kurpes tiek veidotas, lai apmierinātu mūsdienu sieviešu vēlmi pēc arvien jaunām kurpēm. No augstpapēžu kurpēm līdz dāmu zābakiem, Jūs varat atrast visu veidu apavus.

Kas jāpatur prātā, iegādājoties sieviešu kurpes internetā

Citas lietas, kas jāpatur prātā, iegādājoties sieviešu kurpes no interneta, ir būt pārliecinātam par izmēra pareizību. Jums noteikti vajadzētu zināt savu izmēru, lai atrastu pareizā izmēra kurpes. Pērkot sieviešu kurpes no dažādiem interneta veikaliem, vajadzētu izlasīt un pilnībā saprast noteikumus, kas saistīti ar kurpju atpakaļatdošanu, maksājumiem un piegādi.