trešdiena, 2016. gada 20. janvāris

Īstais apģērbs - īstie svārki

Sievietes vēlas izskatīties ļoti moderni un ir mērķtiecīgas, izvēloties pareizo apģērbu. Un vienas no sieviešu drēbēm, kas viņām ir jāizvēlas pareizi, ir svārki. Ir svarīgi iegādāties īstos svārkus, kas atbilst Jūsu vajadzībām modes ziņā. Atcerieties, ka ne visi svārki derēs katrai sievietei, tādēļ Jums ir jāzina, kuri svārki piestāvēs Jums, nebojājot Jūsu moderno izskatu.

Bet, pirms īsto svārku atrašanas, ir svarīgi, ka Jūs zināt Jūsu ķermeņa figūru. Pēc sava ķermeņa izzināšanas, Jūs varat sākt meklēt īsto sieviešu apģērbu Jums. Izvēloties pareizo apģērbu, Jums ir jāpatur prātā, ka Jūsu drēbēm ir jānoslēpj Jūsu problemātiskās zonas un jāizceļ Jūsu ķermeņa labākās daļas.

Pirmkārt, Jums ir ābola formas figūra, ja Jums ir apaļš vēders. Tātad, lai noslēptu vēderu Jums ir jāizceļ kājas ar ceļa garuma svārkiem. Nerunājot par to, svārkiem, ko Jūs izvēlaties, jābūt arī ar augstu jostasvietu. Runājot par audumu, tiem ir jābūt plūstošiem, kas kustēsies kopā ar ķermeni, nevis apspīlētiem.

Otrkārt, Jums ir bumbierveida figūra, ja Jūsu apakšējā ķermeņa daļa – gurni un kājas – ir platāki. Tātad šādai figūrai īstie svārki, ko Jums vajadzētu valkāt ir A-piegriezuma svārki, kas ir nedaudz platāki apakšmalā. Un, ja tiem ir augsta jostasvieta, Jūs noteikti novērsīsiet cilvēku uzmanību no Jūsu gurniem. Jums vajadzētu arī valkāt tumšas krāsas apģērbu kopā ar spilgtiem krekliņiem, lai novērstu uzmanību no ķermeņa apakšējās daļas.

Visbeidzot, smilšu pulksteņa figūra nozīmē, ka Jūsu krūtis ir proporcionālas gurniem. Ja Jums ir šāda figūra, Jums vajadzētu valkāt svārkus, kas izcels Jūsu vidukļa daļu, piemēram, A-piegriezuma un zīmuļsvārkus. Turklāt, Jūs varat arī valkāt svārkus ar augstu jostasvietu, lai palīdzētu Jums izcelt vidukli. Tādējādi, Jūs varat būt pārliecināta, ka Jums būs iespēja izskatīties tik labi, cik vien iespējams savā apģērbā un Jūs izskatīsieties ļoti skaisti citu acīs. Kamēr vien Jums ir īstais apģērbs savai figūrai, Jūs noteikti izskatīsieties cik labi vien iespējams.

Visbeidzot, meklējot īsto apģērbu, paļaujieties uz savu figūru un atrodiet tādu apģērbu, kas atbildīs Jūsu figūrai. Tas ir ideāls veids, kā likt Jūsu figūrai izskatīties pievilcīgi un izcelties pūlī.