trešdiena, 2016. gada 10. augusts

Kas ir parādu piedzinēji

Ja kāds ir nokļuvis situācijā, tad parasti tas nebeidzas labi, jo par tiesas izdevumiem būs jāmaksā zaudētajam un ar 99% iespējamību tas būs jādara parādniekam. Tieši šī iemesla dēļ, saņemot paziņojumu parādu piedzinējiem – ir ļoti ātri jāreaģē, respektīvi ir jāiet runāt ar pašu parāda piedzinēja firmu, mēģinot pagarināt konkrēto atmaksas termiņa posmu, vai vienkārši sarunāt, ka Jūs konkrētajā mēnesī maksāsiet konkrētu naudas summu, kura būs mazāka, bet galvenais, ka maksāsiet. Tieši ar šādu pieeju ir iespējams izvairīties no liekiem tiesu procesiem un nervu bojāšanas.

Pats svarīgākais šādās situācijās ir iet un runāt pašiem parādu piedzinējiem, pats galvenais ir nevis tukši runāt, bet maksāt konkrētu naudas summu, ko individuāli var apspriest ar konkrēto parādu piedzinēja firmu, protams, ka atmaksas termiņš būs ilgāks, tomēr Jūs katru mēnesi varēsiet maksāt mazāku naudas summu un beigu beigās spēt atmaksāt visu nepieciešamo summu un izkļūt no melnā saraksta. Tas taču būtu labāk, kā vienu dienu nonākt tiesā, kur pēc tiesas Jums būs jāmaksā vēl vairāk.
Jāpiebilst, ka parādu piedzinēju vēstules labāk nevajag apstrīdēt, jo tādā veidā iegūsiet papildu problēmas, un vēlāk cenšoties sarunāt mazāku ikmēneša maksājumu – Jums var tikt atteikts, beigu beigās, nokļūsiet vēl lielākos parādos, nekā esat.

Parādu piedzinējiem ir svarīgi atgūt visu nepieciešamo naudu, no konkrētās personas, kas ir nokļuvusi viņu redzes lokā, ja šis cilvēks ir strādājoša persona, bet kādā veidā nokļuvis finansiālās grūtībās un tā rezultātā arī parādu piedziņā, tad vislabākais variants būs ziedot savu algu, lai maksimāli ātru nomaksātu nepieciešamo naudu parādu piedzinējiem, pretējā gadījumā Jūs to ievilksiet garumā un radīsies vēl lielākas problēmas un vēl lielāki parādi.

Tāpēc atcerieties, ka aizņemties vajag ar milzīgu atbildību, nekad nevar zināt, kas notiks, tāpēc jācenšas nodrošināties, arī neparedzētiem gadījumiem. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt paņemto kredītu!